Σκοπός μας είναι σας προσφέρουμε εύκολες και σπιτικές συνταγές με αγνά υλικά για να απολαμβάνετε εσείς και η οικογένειά σας.

Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014


                              Τρουφάκια

Υλικά:200 γρ.σοκολάτα σε κομματάκια*80ml κρέμα γάλακτος*1 κουτ.σούπας βούτυρο*1 κουτ.σου πας ξύσμα πορτοκαλιού*1/2 κούπα καρύδια τριμμένα*1/2 κούπα μπισκότα βουτύρου η πτί μπέρ τριμμένα* πολύχρωμη τρούφα.


                                              Εκτέλεση

Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο στη φωτιά να κάψει. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε να λιώσει. Προσθέτουμε και το ξύσμα.Αφήνουμε μισή ώρα να κρυώσει, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Έπειτα ενσωματώνουμε τα καρύδια και τα μπισκότα. Πλάθουμε τρουφάκια και τα τυλίγουμε στην τρούφα. Διατηρούμε στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο.



Tip: Μπορούμε να τυλίγουμε τα τρουφάκια με τριμμένο αμύγδαλο, κακάο, ινδική καρύδα η μαύρη τρούφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου