Τραγανά Kρασοκούλουρα
Υλικά:140 γρ.άσπρο κρασί*125 γρ.αραβοσιτέλαιο*150 γρ.ζάχαρη*500 γρ.αλεύρι*1 κουτ.σούπας μπέϊκιν πάουντερ*
1/4 κουτ.γλυκού αλάτι* ζάχαρη για πασπάλισμα.
Εκτέλεση
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέϊκιν πάουντερ και το αλάτι. Τα φέρνουμε ένα γύρο με το φτερό να ανακατευτούν και συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το λάδι και το κρασί μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη. Πλάθουμε κουλουράκια σε διάφορα σχήματα, τα πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί φούρνου. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά να πάρουν λίγο χρώμα. Όταν κρυώσουν τα φυλάμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου