Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές και κρέμα πορτοκαλάδας
Υλικά :12 φρυγανιές*1 φάκελο ζελέ λεμόνι*1 φάκελο άνθος αραβοσίτου* πορτοκαλάδα με ανθρακικό, όσο το γάλα που χρειάζεται το άνθος αραβοσίτου* 1 Ello ermol( φυτική σαντιγί) *1 ζαχαρούχο γάλα* κερασάκια* τρούφα.
Εκτέλεση
Στρώνουμε τις φρυγανιές σε ένα τετράγωνο πυρέξ. Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει,όχι να πήξει. Περιχύνουμε τις φρυγανιές και βάζουμε το πυρέξ στο ψυγείο. Ετοιμάζουμε το άνθος αραβοσίτου, αν τι για γάλα χρησιμοποιούμε την πορτοκαλάδα ακριβώς ίδια αναλογία και βράσιμο. Την αφήνουμε να κρυώσει 15 λεπτά ανακατεύοντας πότε πότε και την στρώνουμε πάνω στις φρυγανιές. Βάζουμε ξανά στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει. Χτυπάμε στο μίξερ το Ermol με το ζαχαρούχο να πήξουν αρκετά και το απλώνουμε πάνω στην κρέμα. Στολίζουμε με κερασάκια και τρούφα και βάζουμε στο ψυγείο.
Καλή Επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου