Αλμυρά Μπουγατσάκια
Υλικά: 250γρ.μαργαρίνη*1 φλιτζ.τσαγιού καλαμποκέλαιο*1 φλυτζ.τσαγιού γάλα*3 αυγά*250γρ.κασέρι*λίγο πιπέρι*1 κιλό φαρίνα*1 κρόκο αυγού για άλειμμα
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βιτάμ και το ρίχνουμε σε ένα μπολ με το λάδι,το γάλα, τα αυγά,το κασέρι και μια πρέζα πιπέρι.Τα ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη και ζυμώνοντας με το χέρι προσθέτουμε τη φαρίνα μέχρι το ζυμάρι να πλάθεται.Πλάθουμε μπαλίτσες σε μέγεθος καρυδιού γιατί φουσκώνουν πολύ.Τα αλείφουμε με τον κρόκο χτυπημένο με μία κουταλιά νεράκι.Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Καλή Επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου