Σαρλότ σοκολάτας με κάστανα
Υλικά:20 σαβαγιάρ*200 γρ.κουβερτούρα*4 αυγά*200 γρ.κάστανα βρασμένα χον/να *2-3 κουτ.σούπας κονιάκ* τρούφα.
Εκτέλεση
Καλύπτετε μια φόρμα για Σαρλότ με διάφανη μεμβράνη. Βρέχετε τα σαβαγιάρ με λίγο κονιάκ και καλύπτετε τα πλαϊνά. Λιώνετε την κουβερτούρα, προσθέτετε τους κρόκους και ανακατεύετε καλά. Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και τα ενώνετε απαλά στο μείγμα της σοκολάτας. Προσθέτετε και τα κάστανα. Αδειάζετε στο κέντρο της φόρμας το μείγμα και καλύπτετε με σαβαγιάρ. Διατηρείτε στο ψυγείο. Όταν δέσει το γλυκό και το αναποδογυρίσετε σε πιατέλα το πασπαλίζετε με τρούφα.
Καλή Επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου