Μιλφέιγ
Υλικά: 2 πακέτα κράκερ*200 γρ.Βιτάμ μαλακό*1 κουτί ζαχαρούχο γάλα*1 φάκελο σκόνη κρέμα για μιλφέιγ*600 γρ γάλα*1 κάψουλα βανίλια*200 ml κρέμα Γάλακτος σε σαντιγί* άχνη.
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το Βιτάμ με το ζαχαρούχο να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη σκόνη το γάλα και τη βανίλια και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να πήξουν ελαφρά. Στρώνουμε σε πυρέξ μια στρώση κράκερ,απλώνουμε πάνω τη μισή κρέμα και πάνω άλλη μια στρώση κρακερ. Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και στρώνουμε πάνω τη σαντιγί. Σπάμε στην επιφάνεια τα υπόλοιπα κρακερ και πασπαλίζουμε με άχνη. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.
Καλή Επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου