Κεκάκια βουτηγμένα σε γλάσο και ινδική καρύδα
Κέικ:3 αυγά* 100 γρ.ζάχαρη*90γρ.αλεύρι*30 γρ.κορν φλάουρ*15 γρ.βούτυρο μαλακό*60 γρ.ζεστό νερό. Γλάσο:500 γρ.ζάχαρη άχνη*90 γρ.κακάο*15 γρ.βούτυρο*100 γρ.γάλα*300 γρ.ινδική καρύδα.
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη αρκετά ώστε να γίνει αφράτο, λευκό μείγμα. Ανακατεύοντας με σπάτουλα απαλά, ρίχνουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ λίγο λίγο. Λιώνουμε το βούτυρο στο νερό και το προσθέτουμε στο μείγμα. Ομογενοποιούμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι 18 επί 28 εκ.και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Σε ένα μεταλλικό μπολ σε Μπεν Μαρί ανακατεύουμε την άχνη, το κακάο, το βούτυρο και το γάλα μέχρι να γίνουν ένα απαλό γλάσο. Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια του κέικ και τα τυλίγουμε στην ινδική καρύδα.
Καλή Επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου